ORIENT KITCHEN ANTWERPEN.

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1461 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Orient Kitchen Antwerpen.. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2024 om 23:14 Heeeeeeeerlijk
13 mei 2024 om 12:35 Smaakte zoals gewend goed
6 mei 2024 om 8:37 Noodels zijn heerlijk altijd top maar levering duurt altijd een beetje TE lang
5 mei 2024 om 11:50 Spijtig dat het eten al koud was tegen dat het geleverd werd want desondanks was het toch zeer lekker. Zelfs de loempia’s proefde nog redelijk goed ondanks dat ze al helemaal doorweekt waren. Voor afhalen is het zeker een aanrader, leveren minder.
28 apr 2024 om 12:58 Super lekker zoals altijd
28 apr 2024 om 6:55 Precies zoals verwacht. Op tijd, lekker, voldoende en (volgens m'n vriendin) een beleefde, enthousiaste leuke bezorger.
22 apr 2024 om 1:04 Hoewel het eten over het algemeen lekker was, was ik teleurgesteld om voor de tweede keer te merken dat de scampi's niet goed gereinigd waren. De aanwezigheid van zwarte slierten was zeer onaangenaam en nam mijn eetlust weg.
3 apr 2024 om 14:09 Je kon maar laten leveren vanaf 20u en dan was het nog 40min te laat. Wel een waarschuwing gehad dat het later geleverd ging worden. Het eten was heerlijk en het wachten waard!
29 mrt 2024 om 23:21 Zoals altijd was lekker en warm bezorgtijd duurde wat lang maar dat was van te voren aangegeven
29 mrt 2024 om 22:26 We bestelde om 17u voor levering om 20u. Ze waren er pas om 20u30. Dit is al de 2de keer dat we zo lang moeste wachten. We vroegen ook voor naan brood met look maar kregen droog naan brood.
24 mrt 2024 om 22:20 2 uur gewacht voor het eten bezorgd werd Het eten was wel lekker
22 mrt 2024 om 21:06 Dim sum hadden we beter verwacht