ORIENT KITCHEN ANTWERPEN.

ORIENT KITCHEN ANTWERPEN. Best from Asia!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 782 beoordelingen
18 okt 2021 om 21:26 Bezorgtijd op een maandag avond was 75 minuten. Het eten had weinig smaak, was het niet waard.
17 okt 2021 om 22:03 Het eten was opzich niet slecht ik vond enkel een paar stukjes bot ( iets hard wit) en wat verstukjes aan de kip terug in de rijst … mijn honger is dan al wat over natuurlijk… Mijn vriend zijn noedels waren heel lekker !
17 okt 2021 om 10:49 Eten matig,Chinese rijs met kip zeer lekker,al de rest vet! Bezoging zeer beleefd!
16 okt 2021 om 20:17 Spijtig dat zolang duurde 89 minuten oké kunnen we nog over. Maar te weinig groenten en rundvlees was te droog. Won tons waren veel te droog. Spijtig want de vulling was dan weer wel oké! Eerste keer maar geven het zo wie zo nog een kans.
15 okt 2021 om 21:26 Super
15 okt 2021 om 20:53 Heeeerlijk
14 okt 2021 om 20:54 Bezorgtijd was lang maar restaurant heeft gebeld toen de koerier vertrok, dat apprecieer ik. Het eten was simpel (kip curry met rijst) maar goed. Dim Sum met Rundsgehakt was heel goed.
14 okt 2021 om 14:14 can't really review anything because i received a call that my order will come but it would take 2 hours!!!!!!!! I mean why start a take-out business if u cant handle the orders?? 2 hours is just outright ridiculous to cook some noodles and chicken..
13 okt 2021 om 10:58 Twas okay. Lamsvlees had een heel rare, onaangename smaak. We kregen het niet binnen helaas. De kip biryani was wel lekker.
11 okt 2021 om 21:03 Perfect